Post by pozalatati on Feb 24, 2022 14:30:10 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Fort Conquer ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Fort Conquer IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ zhakować kryształy ▞▞▞
▞▞▞ Fort Conquer 2022 version ▞▞▞
Fort Conquer Estrategia alej
Pierwsza gra Mobilna w którą grałem, jedyny minus do że jest dużo reklam, ale poza tym gra naprawdę spoko.
Potrzebuje aktualizacji
grałem w tę grę, kiedy byłem dzieckiem. bardzo mi się to podobało. i pobrałem to ponownie po tylu latach, aby napisać dobrą recenzję. Chciałbym, aby twórcy aplikacji zaktualizowali tę grę. ostatnia aktualizacja była 3 lata temu
Jedna z lepszych takich gierek
Jak dla mnie ok
Hej, daj reklamy, aby zdobyć kryształy, jeśli chcesz mieć 5 gwiazdek.
Fort Conquer Strateške igre hwt
Fajna gra ale arena przestała działać
nie powim fajna gierka,tylko że jak dojdziesz do 25 seage to nihuja nieda się przejść
Pvp zawsze mówi o błędzie sieci, ale gdyby zadziałało, byłaby to dobra gra
Duet Žaid. automat. efph
Myślę, że powinieneś zrobić więcej gier, takich jak fort conqer 2 , 3 , 4 itd. To naprawdę dobra gra
ta gra jest bardzo trudna, nikt nie może w nią grać. Teraz nie idziesz po 20 poziomie
To jest najlepsza gra, ale druga drużyna jest bardzo, bardzo silna, więc gra jest łatwa, ok A nagroda za zwierzęta jest bardzo wysoka
Na X8 nie działa.
Gra idealna fajna grafika dobrze dopracowane chodzenie w związkach solo jak jestem w arenie wg mnie bardzo fajna gra
To fajna gra. lubię to
Dałem tej grze 2 gwiazdki, ponieważ nie ma połączenia z kontem Google ani Facebook, więc jak możemy zapisać dane gry? Mam jedną prośbę do tego twórcy gry, aby udostępnił nam połączenie z Google lub Facebookiem i daję ci pełną recenzję startową.
Dobry gake
lubię tę grę. nowy potwór w tej grze
Miałen ja jakis rok temu ja usunelem a zapomnialem jak sie trafilem na niam fartem a gra epic
Chciałem to polubić i używać do grania w wersję przeglądarkową lata temu. Gra jest w porządku, ale na początku zaczyna skłaniać Cię do modelu „zapłać, aby wygrać”, abyś mógł robić postępy. Wygrana daje 200 - 400 monet i 1 lub 2 kryształy. Więc po przejściu pierwszego ulepszeń, że 20 000 monet, które musisz odblokować, aby odblokować kolejne miejsce lub wyrównać szanse za pomocą sztucznej inteligencji, zajmie dużo czasu. Na plus brak reklam. Przycisk darmowego kryształu też nie działa - zakładam, że zostanie on włączony w pewnym momencie, aby dodać reklamy
Gra niby fajna ale wielki minus za oszustwo w darmowych klejnotach. Zainstalowalem Bingo cos 36 gemow zrobilem co trzeba, a gemow nie dalo a ta wszystko zniknela
Ta gra jest bardzo fajna i jest w trybie offline, co lubię, i proszę aktualizować to częściej.
Ta gra jest naprawdę dobra, jestem w tym dobry i mam smoka, który jest fajny, proszę zrób jeszcze jednego, który ma tytana
Fort Conquer உத்தி obdx
Wefff do użytku i być może będziesz w stanie uzyskać jak najwięcej szczęścia w twojej firmie, aby zaprosić mnie w moje życie moje zdjęcie z okazji urodzin beta i promienie gamma etuuoue swój czas i promienie gamma i promienie gamma tak bardzo, że po prostu będziesz pierwszy na te ee, aby poinformować swoją starą córkę, że ma się świetnie bawić i może nie mieć czasu yu gi oh szczęśliwego Nowego Roku masz dla ciebie dalsze pytania proszę o kontakt, jeśli chcesz to w moim życiu moje zasady podróżowania do te ki ek Ghar ke ty, aby prawe e było ai to er y
Gra mega kozacka, ale gdy mam włączone działalność internetowe wifi to w trakcie gry, jak pokazuje pasek reklam, aby wyłączyć mi bitwe albo włączyć mi pauzę. Tak dzieje się w z najlepszymi grami tego producenta. Grałem w obrońcy 2 i to samo było.
W górę
gry niskiej jakości
Patna Cory do zrobienia pilota
:Ddddddd
Hahhh
Spoko gra graa :-)
Gra jest fajna ale na wyszszych poziomach jest już teraz ale da sie grać
Dobra gra, moja ulubiona część to twarde fale.🙃🙃🙃🙃🙃🙃😁😁😀😄
Fort Conquer Diskarte xvvk
Za każdym razem, gdy próbuję grać w Arenę, pojawia się komunikat o błędzie sieci
Nie tak, jak to wygląda