Post by pozalatati on Feb 24, 2022 14:48:44 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Smash Hit ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Smash Hit IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ коди збільшують примогеми ▞▞▞
▞▞▞ Smash Hit 2022 version ▞▞▞
Дуже розслабляє і заспокоює. Для мене класика гарячого літа. Навіть преміум коштує того, оскільки пропонує веселі режими
НАЙКРАЩА ГРА
Весело, але на великих телефонах стає надзвичайно напруженим, намагатися обхопити руками зовнішню сторону майже неможливо, тому що будь-який крихітний дотик до екрана літає м’ячем. Раніше я вперше був на важелі 6, і раптом усі мої м’ячі почали кидатися з великою швидкістю, просто тому, що мій палець рухався і торкався верхньої частини екрану. В ідеалі це вирішить межа навколо гри. Але графіка гарна.
Найкраща гра, в яку я коли-небудь грав, а також немає реклами, яка не дратує гравця, ви не створювали цю гру для мене на цій точці зору, все одно музика неймовірно дивовижна, тому я оцінив її 5 зірок, ця гра заслуговує на гру року, але, на жаль, вона недооцінена
Гра в порядку, але через деякий час вона стає дійсно повторюваною, а також мені не подобається, що у них є преміальна річ, я думаю, було б краще, якби вони заробляли там гроші від реклами
Це нормально для приблизно 4-5 хвилин ігрового часу...після цього стає повторюваним
Чи зараз ця гра про гроші? Раніше, коли я був дитиною, ця гра була дуже веселою, тому що було більше перешкод, можна було перезапуститися з контрольних пунктів і все таке. Чому ви робите ту саму помилку, що й piano tiles 2? Ще одна ігри мого дитинства зникла через не дуже розумних розробників.
дійсно весело. просто відступити на етапі, на якому ви закінчили, коштує грошей. Це займе деякий час, щоб повернутися туди, тож який сенс робити це все знову, коли немає сенсу досягати такого значного прогресу.
Не надто монетизуючи, ви маєте повний доступ до повної гри, нічого не сплачуючи. звуковий дизайн чудовий. ost чудовий. Загалом досить солідні 10/10
Дійсно хороша гра. Жодних проблем і гарне підключення під час гри! Дуже весело та приємно грати. Одне, що я хотів би змінити, це збільшити максимальний розмір кульки до 10, якщо ви вдарите всі осколки поспіль 100 разів поспіль.
Я заплатив за премію, і мої гроші були вираховані, але вони все одно не працювали. Постійно говорить помилка. 1
Купив гру пару років тому, жодних проблем не було. Щось сталося з останнім оновленням, і гра запускається, зупиняється та вимикається. Неможливо відтворити, відновити або навіть отримати доступ до меню. Оновити? Shmupdate!
Я думаю, що така гарна гра, як ця, не потребує підписки. Все дуже добре, крім ПІДПИСКИ.
У цю гру минуло більше 6 років, і це миттєве зняття стресу, ви можете, як вийти з гри, і грати з того місця, звідки ви пішли. Я сягав до нескінченності стільки разів, але я прагну більшого. І насправді дуже добре перевірити свій прогрес. Це дійсно приємна гра♥︎
Кнопка puase заважає, і ви завжди випадково натискаєте перезапуск. Ви заходите дуже далеко і витрачаєте на це час, а потім весь ваш прогрес буде втрачено. Чому перезавантаження є навіть функцією?
Я вважаю, що це дійсно нерозумно, що ви повинні купувати його преміальну версію, щоб розблокувати контрольні точки та інші речі. Це те, що дуже швидко вбиває фею.
Smash Hit Arcade wcc
Тобі ДАВНІСТЬ потрібно отримати премію, щоб почати з контрольних точок!?!!?!!?!?! і чи можна виправити високу якість? Все, що він робить, – це розмиває речі, коли вони знаходяться поруч :-(. Але мені все одно подобається гра, я просто думаю, що це потребує ще кількох речей.
Номас🙃
Як тільки ви доберетеся до нескінченності, це сміття. Тут немає різноманітності, і якщо у вас немає третього чи четвертого рівня вище, ви не можете пройти через деякі перешкоди. В основному металевий циліндр тримається двома скляними опорами з кожного боку. Незалежно від перешкоди перед нею, у вас немає часу збити її, кидаючи по одному м’ячу, і ви швидко втрачаєте м’ячі
Я пам’ятаю, як грав у цю гру, коли мені було 9, і я ненавиджу цю гру, тому що я думав, що вона голодна до грошей, тому що вам потрібно купувати преміум для контрольно-пропускних пунктів, але тоді я був випадковим, і я в люті вийшов і видалив, але якщо ви добре і хочете опанувати цю гру не купуйте преміум, я рекомендую цю гру
Я заплатив за преміум на старому пристрої, і мені сподобався досвід. Мені досі подобається гра, але шкодую, що не переніс.
прикольна гра
Протягом багатьох років ви взагалі не додаєте нових етапів у гру. Чому б не додати нові та більше етапів у гру? Така гра повинна мати щонайменше 20-30 різних етапів.
самая ужасная нет хуже
Це хороша гра, але я граю в цю гру вже багато років, і зараз вона просто нудна, я купив преміум і ніби навіть не купував її, вона взагалі не працює, вона має ті самі 11 рівнів, які я не маю Не рекомендую цю гру
Видалити преміум. Ця гра має бути безкоштовною Ви, хлопці, жадібні. Ця гра була б найкращою, але більшість людей, яких я знаю, видалили цю гру зі своїх телефонів через оплату преміум-версії
Дивовижна гра, така гарна якість, дуже весела, що вам ніколи не буде нудно, однозначно рекомендую 👌 5 зірок, і знову отримати від мене 5 зірок досить важко, я скажу, що однозначно рекомендую.
Супер!!!!!!!!!!!!!!!
Дивовижний геймплей. Але можна зробити краще. Незадовго до того, як ви досягнете позначки 12 км або нескінченного режиму, ви проходите червону зону. Пройти легко, але мене дратує те, що є прядка з парою сталевих кубів .Тепер, щоб схрестити його, ви знищуєте 3 руки, але потім, коли ви схрещуєте його, з'являється 4-а, і ви не можете вистрілити в її скляну руку. Ви зіткнетеся з нею, і ви не тільки втратите 10 м'ячів, ви переходите на одиночний постріл. можна запобігти, але ви втрачаєте кілька кульок. Це потрібно виправити. Інакше 👍гра
Це весела гра, але давай, я отримав 3889 балів з 1-ї спроби, я думав, що в мене все добре, я дістався третього контрольного пункту і помер, тому я пішов до цього контрольного пункту, і там написано, що мені потрібна преміум, тож тобі потрібна преміум для майже кожна річ
Ігра класна, але у мене понос, тому 1 із 5
Smash Hit ארקייד xwe
Гаразд.. Одна з небагатьох ігор, в які варто написати огляд, в яку варто пограти, ви повинні спробувати. Я використовую свою власну музику замість медитативної, але це не означає, що музика в іграх погана, вона чудова 😎 також я чудово провели час, граючи в це..
Я думаю, що я дійшов до останнього рівня гри. І мій загальний досвід був дивовижним. Я граю в цю гру лише останній рік, і можу покластися, що вона набагато краща за інші ігри. Просто завантажте його, як тільки ви зрозумієте, наскільки ви можете бути щасливі з ним.
Це дуже хороша гра. Мені подобається, я в Checkpoint Infinity, але лише одна проблема. Коли ви перебуваєте в контрольній точці 2 після другої зони, ви спрямовуєтеся до іншої контрольної точки (коли ви клацнете контрольну точку початку), коли ви натискаєте іншу контрольну точку та відхиляєте та повертаєтеся на початку, цього ніколи не відбувалося. Будь ласка, виправте цю гру, щоб я міг добре грати
Я ветеран, повертаючись до цієї гри, коли не було інших ігрових режимів і дратівливих спливаючих вікон, які благали у вас гроші, коли я грав, ви могли почати з будь-якої контрольної точки, яку хотіли.2/5
Дивовижна гра! Я ще не бачив такої досконалої мобільної гри, як ця! Графіка чудова, металеві кулі вдаряються по склу дуже цікаво!
Я купив преміальну версію цієї гри. Але досі нічого від власників гри. Я просто хочу переконатися, що принаймні маю порядність повернути свої гроші
Smash Hit Аркады mdej
Чудова графіка та звуки. Однак це досить нудно, якщо ви граєте багато разів або менше. Вона повинна мати "збережену гру", щоб продовжити рівні, коли у вас немає куль. Його просто знову грають на рівні 1, що нудно.
Smash Hit อาร์เคด plza
Я оціню цю гру на дві зірки, тому що, коли ви вдаряєте щось, ви втрачаєте десять м’ячів. Якби ви втратили п’ять м’ячів, я б поставив чотири зірки. Ще одна причина, чому я оцінюю цю гру на дві зірки, полягає в тому, що щоразу, коли ви вмираєте, це забирає вас із самого початку. Я маю на увазі, якби ви загинули на контрольній точці 5, було б краще, якби це повернуло вас на початок контрольної точки 5. Також я вважаю дурним те, що вам потрібна преміальна версія, щоб не запускати гру з самого початку. Ось і все, загалом це хороша гра.
Я відчуваю, ніби це платити за перемогу або за те, щоб отримати більше задоволення. це була б краща гра, якби вам не потрібно було платити, щоб отримати більше режимів. якби в грі був капелюх для грошей, який можна було б заробити, це зробило б його кращим
Топ
Ця гра настільки крута, що я можу розбити стільки склянок, скільки захочу. Нам з братом дуже подобається ця гра, ця гра завантажена на моїй вкладці, а на iPad мого батька я завантажив цю гру вчора. Але я не знаю, як пройти контрольний пункт 3, але ця гра чудова😃😄😙😗😘😍😀😎💖💗💕
Гра хороша, але є деякі помилки, які ПОВНІСТЮ руйнують гру. Є деякі рівні, які вимагають від вас придбання преміум-членства. В цілому гра повністю заснована на скляному двигуні. 2 зірки
блд б
Гарна гра відволікає**)))
Gun Master 3D - Knall sie ab Arcade dfc