(Android/iOS) Stickman Warriors - Super Dragon Shadow Fight kody zwiększają złoto
Feb 24, 2022 14:51:57 GMT
Post by pozalatati on Feb 24, 2022 14:51:57 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Stickman Warriors - Super Dragon Shadow Fight ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Stickman Warriors - Super Dragon Shadow Fight IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kody zwiększają złoto ▞▞▞
▞▞▞ Stickman Warriors - Super Dragon Shadow Fight 2022 version ▞▞▞
Stickman Warriors - Super Dragon Shadow Fight Акционе vgl
daję mu 3 gwiazdki, ponieważ chcę, aby usterka wróciła do bc, co jest takie fajne, ale programista to naprawi, proszę przywrócić tę usterkę, a także dobrą grę
Gra jest świetna, tarcza to obronny sposób walki. Moce są niesamowite, ale chcę więcej mocy, ok, możesz to zrobić, że moja dobra postać w grze jest najlepsza ze wszystkich😉😐😃.
Szczerze mówiąc, ultra instynkt Goku jest niedoceniany również w trybie mędrca Naruto. Również w przypadku aktualizacji Ur dodaj więcej postaci z anime, takich jak Madara lub powinna istnieć scena Naruto, podobnie jak Dragon Ball z innymi anime, ponieważ będzie to miało większy sens, jeśli istnieją inne postacie z anime, a pls dodaj tryb Baryon.
Fajna gra, ale ... Wiesz, co możemy ulepszyć, więc nie powiem ci, że ulepszysz grę z większą ilością aktualizacji
Człowieku... To szalona ilość reklam
Ta gra to koks totalny Polecam!
Tak dobry i przyjemny, mój syn Gra cały czas, jedyny czas to za dużo reklam
było fajnie, ale chciałbym mieć drugą część, która jest super smocza kula
Stickman Warriors - Super Dragon Shadow Fight Darbības spēles bikb
Jest to przyzwoicie fajna gra grindująca, ale tryb PVP faktycznie działa, nie tylko „gracze” mają ruchy podobne do robotów, wyłączyłem Wi-Fi w połowie walki, a bitwa nadal trwała, albo ta aplikacja zorientowała się, jak używać Wi-Fi z odłączonym Wi-Fi lub „pvp” to po prostu boty o ekstremalnych trudnościach. A także kilka postaci jest płatnych. W przeciwnym razie jest fajnie TLDR: Tryb PvP jest fałszywy i jest botami, jeśli szukałeś gracza przeciwko graczowi walczącemu z twoim pechem, jeśli nie, to yay!
Uwielbiam tę grę i jestem w tym dobry, ale za każdym razem, gdy mrugnę, bot mówi mi, dlaczego tak jest!!!!!!!!🙄🙄
Stickman Warriors - Super Dragon Shadow Fight Action jja
To bardzo wciągająca gra. Jestem również zadowolony z reklam, ale chciałem naprawić dwie rzeczy. Po pierwsze, nazwy powinny oryginalnych postaci. To sprawi, że będzie bardziej realistyczny. Po drugie, transformacja postaci powinna przebiegać seryjnie, tak jakbym wybrał Gomu SSJ3 do walki i chcę dokonać transformacji między walkami, to transformacja powinna przebiegać jak SSJ1, potem SSJ2 i na końcu SSJ3. Jeśli te rzeczy zostaną naprawione, mogę dać grze 5 gwiazdek.
Nie powinno istnieć. Prawdopodobnie chcesz tę grę, ponieważ jesteś fanem Naruto. Ale w tej grze nie ma wielu postaci Naruto i większość z nich można odblokować TYLKO za opłatą.
Chociaż uwielbiam rozgrywkę i wszystko, ale proszę dodać Bardock SSJ 1,2,3,4,Bóg,Niebieski,Ultra Instinct do listy oraz Caulifla,Kale,Majin Vegeta,Broly(DBS)Ookaru forma,SSJ1,LSSJ Broly ,,Inne formy Friezy,Uub,Gohan(Teen)Super SSJ1 i 2,Tien,Morro,Cabba, a także inne transformacje Goku, które przegapiliście, plus przerywniki, takie jak w Raging Blast i Xenoverse z intro i outros każdej postaci oraz ich głosy w gra, rozważ zobaczenie mojej listy i dodanie ich do gry.
Jak ktos zna Anime to sami wiecie
Ta gra była fajna, ale kiedy sprawdzałem postacie, zobaczyłem postać (postać była gomu ultra), która mi się podobała. Widziałem, że możesz ją odblokować, obracając kołem, więc zrobiłem, że zakręciłem kołem 4 razy, co kosztowało dużo moich diamentów, ale je dostałem, potem zobaczyłem, że muszę za to zapłacić. Co za oszustwo, ale podobała mi się gra.
Najlepsza gra w historii plzzzzzzzzzzzzzz dodaj więcej trybu fabularnego w przyszłym tygodniu dodaj podobne rozdziały kombinacje super dobre nie zmieniaj tego, ale możesz dodać więcej kart i grę 10/10 i 1000000/1000000 najlepsza graeeeeee w historii 🔥🔥🔥🔥🔥📛🔥🔥
Dałbym 5 gwiazdek, ale pojawia się problem za każdym razem, gdy połączę się z Wi-Fi dla konta, moje drugie urządzenie pozostaje za niektórymi postaciami, a moje główne urządzenie ma wszystkie postacie i pieniądze z klejnotami, ale mój drugi telefon nie działa, więc proszę to naprawić
Świetna gra. Mam jednak sugestię, ponieważ masz już postacie Dragon Ball i postacie Naruto, zastanawiałem się, czy możesz dodać dziwaczne postacie przygodowe JoJo lub przynajmniej ich podstawki. Ale powodem, dla którego daję mu 4 gwiazdki, jest to, że może możesz trochę odpocząć z reklamami? Niezależnie od tego wszystkiego jest to nadal bardzo fajna gra i mam nadzieję, że twórcy nadal nad nią pracują. Nie jestem też pewien, czy PvP online jest przeciwko prawdziwym ludziom, czy sztucznej inteligencji
Daję mu 3 gwiazdki, ponieważ to dobra gra, ale to jedyny boss, który pogromca boga ma więcej hp i ataku niż czartery i jest niemożliwy do pokonania i musisz zapłacić za niektóre czartery, które zamiast tego powinny kosztować pieniądze z gry prawdziwych pieniędzy, zaktualizuj i napraw bossa pogromcy boga, ponieważ to naprawdę niesprawiedliwe, aby go tak robić
Więc ta gra jest bardzo fajna i lubię ją, więc pewnie zastanawiasz się, dlaczego cztery gwiazdki? Powodem jest to, że kiedy mam postać, jeśli nacisnę bohatera, widzę tę postać, ale kiedy wchodzę do historii lub turnieju, postać nie jest widoczna. Proszę to naprawić, a dam lepszą recenzję. Ale poza tym gra jest dobra. Dziękuję Ci.
Uwielbiam tę grę, ponieważ jest pełna zabawy, ale jest coś, co sprawia, że nienawidzę gry, która jest wszystkim, co kosztuje dane, nie działa, ale za pieniądze i klejnoty lub diamenty. Chciałbym świetną grę, taką jak vice city, malusieńka Tytani i inni. Mam nadzieję, że wszyscy, którzy czytają moją sugestię, są w porządku i życzę powodzenia tym, którzy bawią się i piszą egzaminy najlepiej do Świąt Bożego Narodzenia. Nie zapomnij być miłym dla rodziców, nauczycieli, przyjaciół i członków rodziny. Dzień dobry wszystkim rodzinom
Byłoby lepiej, gdybyś mógł dodać funkcję ulepszeń dla grywalnych postaci. Bossowie stają się coraz silniejsi, podczas gdy my bawimy się dostępnymi statystykami postaci z tylko dopalaczem dostępnym z reklam.
Całkiem fajna gra, ale pewne duże wady polegają na tym, że ma nieskończone kombinacje, jest dodatek po każdym poziomie, a od przełączania się między mapą a stroną główną, postacie, które wyglądają inaczej, czują się tak samo, jedyne zmiany to liczby, jednak nie ma zbyt wiele grindowania, a mechanika wirowania jest całkiem uczciwa.
Zbyt łatwe i zbyt wiele reklam, by się dobrze bawić
Jak by dali frise to by było 5
Dałbym mu 5 gwiazdek, ale jest wiele rzeczy, które muszą się zmienić. 1. Codzienny prezent jest wręczany w momencie pobierania gry, jeśli pobierzesz ją o 13:00, otrzymasz prezent o 13:00. Twórcy gry muszą ustalić określony czas, w którym gracze otrzymają codzienny prezent. 2. Gdy postać, którą grasz jako transformacja, nadal ma te same ataki i zadaje taką samą ilość obrażeń, jak postacie, które nie zostały przekształcone. PROSZĘ TE NAPRAWIĆ
Fajna nawet na początku. Strasznie szybko się nudzi..Historia postaci ma tę samą magię bezsens
Gra jest MEGA Tylko nie mogę zrozumieć jednego: Nie wiem, czy tylko ja tak utrwalono, ale można tylko zrobić to, że nie możesz? I ja nie moge moge jej takze mozliwosc pokonac alem mega zycia a drugie: CO TO JEST ANIME?! TAM JEST NARUTO BORUTO I JESZCZE JAKIŚ BOKUGO CZY COŚ XDDDDDDDDDDDD
Ta gra jest totalnie mega super czaderski je je je😉
Gra jest fajna, ale myślę, że poprawi ją wprowadzenie większej liczby różnych postaci z anime, takich jak Madara, Hashirama, Ichigo, Jotaro Kujo, Dio, Luffy, Zoro i może Gon i Killua oraz kilka innych, aby dodać trochę więcej szerokości do gry gra. Również super ataki na Gohana i Naruto (i to moja osobista opinia) są błędne. W przypadku Naruto Rasengan był używany przez sługi Cella. Potrzebuje też więcej kobiecych postaci. Jedynymi są Sakura i Towa. Potrzebujemy też więcej etapów.
Dałbym mu 5 gwiazdek, gdyby goku ultra instet był darmowy, chcę tylko, żebyś wiedział, że kiedyś grałem w tę grę i prawie wszystkie postacie były bezpłatne, a ja miałem goku ultra instet i vegeta ultra, ale musisz zapłacić, aby je zdobyć gra zamieniła się w grę typu pay to win
Jiren jest zbyt op
Najgorsza gra w historii. W pvp nie mogę nawet atakować i za każdym razem umieram. Raczej mówię moim znajomym, żeby odinstalowali tę grę.
Ta gra jest niesamowita i podoba mi się fakt, że są postacie z wielu anime (zwłaszcza Naruto lol), ale powodem, dla którego oceniam tę 4 gwiazdki, jest to, że ładowanie trwa zbyt długo, gdy po raz pierwszy pobierasz grę. A także, kiedy wróg wykonuje atak na 3 lvl, nie możesz go blokować pomiędzy, ale twój wróg może.. Czy ja jestem po prostu powolny i leniwy, czy to błąd? Myślę, że jestem po prostu wolny, ale proszę sprawdź. Jeśli te dwa są naprawione, to ode mnie jest 5 gwiazdek
fajna GRA POLECAM NARA
Stickman Warriors - Super Dragon Shadow Fight Toiminta qncj
Ta gra jest fajna no i nawionzuje zrobić dragon ball a ja jestem fanem jednym słowem zajebista gra
Coś jest nie tak z tą grą, za każdym razem, gdy uruchamiam grę, nie kończy się ona wczytywania, gdy zbliża się zakończenie ładowania, ekran wygasa, a następnie mój telefon wraca do ekranu głównego. proszę to naprawić, a dam mu ocenę pięciu gwiazdek.
Ta gra jest super fajna na początku, gdy ją właśnie pobrałeś, ale kiedy mija czas, nudzisz się i ukończyłem tę grę w ciągu 2 dni, jest to łatwe, co czyni ją nudną i mogę nawet pokonać mojego ostatniego przeciwnika w trybie fabularnym używając normalnej formy Gomu, więc musisz sprawić, że złych facetów będzie bardzo trudno pokonać, ponieważ wszyscy są po prostu łatwi do pokonania
Bardzo fajna gra wszyscy co lubi spacerować do bardzo polecam
Game of Warriors 策略 hxa
Bardzo lubię tę grę, ale proszę usunąć niektóre reklamy, ta gra wczytuje reklamy podczas rozgrywania meczu, więc jeśli usuniesz reklamy podczas gry, dam tej grze 5 gwiazdek!
Ta gra jest niesamowita, a wszystkie elementy sterujące, bohaterowie itp. To niesamowite, ale jest jedna rzecz, że nie ma opcji codziennego logowania, pierwszego dnia tej gry dali mi stronę codziennego logowania po 2 lub 3 meczach, kiedy otrzymałem tę nagrodę, strona zniknęła 😡😱.Drugiego dnia Grałem w 10 lub 20 gier, ale strona się nie pojawiła. Tak więc proszę twórców gry o jak najszybsze udostępnienie aktualizacji, w której znajduje się ikona lub pudełko, takie jak w przypadku pudełka z zadaniami, osiągnięciami itp. Do codziennego logowania🙏
Jestem fanem dragon ball więc dla mnie gierka mega spoko
Naprawdę fajna gra, lubie dragon ball więc jeszcze fajniej i naprawde uzalerznia.
Ta gra jest naprawdę dobra, gra się dobrze i dobrze wygląda. Jedynym problemem jest to, że poziomy trudności są nieco zbyt łatwe. Spróbuj sprawić, by sztuczna inteligencja była trudniejsza do pokonania, a otrzyma 4 gwiazdki
Gra JEST SUPERRR
Ta gra ma zabawną i wciągającą rozgrywkę, ale jest to nieco zepsute przez ciągłe reklamy i liczbę postaci za zapłatą, wszystkie niebieskie postacie Super sayain kosztują 1,99, a jeśli chcesz kupić wszystkie odblokowane postacie bez wydawania posiadanej waluty w grze zapłacić 29,99 USD ZA TO, że jest to śmieszna cena za postacie w grze mobilnej, a kiedy zdobędziesz wszystkie postacie, monety i diamenty mają niewiele lub nie mają żadnego celu! Również z jakiegoś powodu jest garstka Naruto c...
że kończy się minusem tej gry jest to rozgrywka kończy się kończy na przyciskaniu dwóch guzików gdzie jak typ dorwie i nawala cię i strzela i nie da się ruszyć
Niesamowita gra
Dobra gra. Za dużo reklam i drogie ceny monet