Post by pozalatati on Feb 24, 2022 15:04:23 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cafeland - World Kitchen ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cafeland - World Kitchen IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чит-код багато золота ▞▞▞
▞▞▞ Cafeland - World Kitchen 2022 version ▞▞▞
Раніше ця гра була дуже веселою. Хоча мені все ще подобається, останнім часом лайків стало менше. Схоже, розробники ігор хочуть, щоб ви витратили реальні гроші, щоб виконати речі, які вам потрібно зробити в грі. Я відмовляюся платити, тому змушений працювати більше. Гра потребує нових страв і нових прикрас. Можливо, дозволити гравцям створити свої власні? Сподіваюся, хороші зміни відбудуться швидко, або вони втратять ще одного гравця.
Ви оновили гру, щоб ускладнити заробіток у кафе, і збільшили ціну, щоб активувати предмети, необхідні для того, щоб гра була веселою та не напруженою. Я не буду довго грати. Ви повинні повернути постійні предмети.
Раніше це була весела гра, але зараз вам важко щось отримати. Кожне оновлення вони або забирають щось, або сповільнюють час відновлення речей, які вам потрібні, щоб придбати речі в грі
Вона просто краса,і наша душа.
Круто
Розробники змінили ігровий процес, тепер це важче і заохочує вас витрачати реальні гроші, щоб отримати будь-яке місце в грі
Це просто дивовижна гра з безліччю різноманітних завдань. Тут ніколи не буває нудно! я рекомендую це
Я граю в цю гру вже рік і все ще ..Мені здається, що це нудно..тому створіть щось нове в цій грі, щоб мотивувати нас грати.. Дякую..
Мені це подобається! Тепер я починаю це ненавидіти! Я витрачаю більше часу на оновлення гри, видалення та встановлення, більше, ніж я можу грати в гру! Завдання та ціни стали смішними! Цю гру чекає та ж доля, що й Café World! Якщо розробники прислухаються до моєї поради і знімуть ліміт у 30 завдань турніру, створіть магазин, щоб ми могли купувати необхідні предмети, як-от картки, 50% плити, золоті пальці, сині пальці тощо, вони зможуть отримувати бажаний дохід .
Весело грати, але дратує, коли організовуєш турнір або заповнюєш коробку. Також не бачу сенсу в лампочці, це, здається, сповіщення, вони з’являються лише після того, як я їх зроблю (наприклад, я піду й прийму подарунки та надішлю подарунки, а потім з’явиться сповіщення про те, що я прийшов не зробив це)
Гра сама по собі гарна, щоб скоротити час, вона дійсно потребує покращення соціального аспекту за допомогою спільноти та функціональних можливостей приватного чату. Єдиний невеликий мінус – це відсутність страв у певних категоріях. Але той факт, що ви можете щасливо і швидко прогресувати, не витрачаючи реальних грошей, робить його гідним залишатися. З покращеннями точно 5-зірковий воротар.
Cafeland - World Kitchen Simulatsioonmängud phy
Гра класна але немає української або російської мови і це мінус. Тому жду оновлень
Не обновлюється
Я люблю цю гру з першого дня. Все, особливо не зіпсувати їжу, як в іншій грі Bakery Story. Інша річ, я не отримую сповіщень про готову їжу. У мене все включено, але не приношу сповіщення.
Я б оцінив гру на п’ять зірок, але зараз я не можу цього зробити. Будь ласка, поверніть систему збору винагород за приготування їжі до початкової версії. 40 000 привидів – це дуже багато, щоб зібрати, щоб випадковим чином отримати нагороду. Старий спосіб був набагато приємнішим. Дайте нам можливість вибрати, на яку винагороду ми хочемо торгувати, будь ласка. Мені не вистачає можливості прикрашати предметами, які мені подобаються. Немає необхідності розпродавати речі, які я отримав багаторазово.
Поки що приємно грати в цю гру. Але я сподіваюся, що буде більше дизайнів стільців, підлоги, прилавків, стін, дверей, вікон тощо.
Cafeland - World Kitchen Simulasi tkx
Cafeland - World Kitchen असल की नकल वाले गेम yfpb
Раніше було весело грати, але всі очевидні виправлення помилок зробили це неможливим, і вони хочуть, щоб ви витрачали реальні гроші на дрібні побічні ігри!
Ця гра — найближча гра, яку я знайшов до зомбі-кафе на iOS. Це так весело, і є чим зайнятися.
Використовуйте, щоб любити це і грати в нього багато, поки це не стало занадто дорогим
Іноді журнал, але в цілому для мене ідеальний!! Одна з чудових ігор, в які я грав.
Мені подобається ця гра, але скільки разів мені доводиться оновлювати знову і знову... Набридло оновлювати знову і знову
Це гра мого дитинства ngl. Коли мені було 8 років, я створив обліковий запис у Facebook, щоб грати в цю гру LOL. Мені зараз 20, і я із задоволенням граю в це на мобільному пристрої. Така справді весела, але розслаблююча гра ngl!
Класна гра але я не можу второпати, як зробити, щоб люди приходили
Зміна огляду після останнього оновлення: збільшення вимог до вартості та замовлення для виконання завдань, у той час як зменшення можливості заробляти спеціальні гроші не вважається «виправленням помилки» і не «підвищенням продуктивності».
Забагато збоїв після оновлення. Маленька матчна гра двічі дала збій у мене протягом 30 хвилин, через що всі мої накопичені фрукти зникли. Будь ласка, виправте це.
Нове оновлення нудно! Робить кейтеринг неможливим.
Cafeland - World Kitchen Simulation nrzf
Toy Army: Draw Defense Strategi qyrg
Я даю 3 початку, тому що ми не можемо купувати те, що нам потрібно, щоб правильно оформити теми. Збирати предмети смішно, бо їх ніколи не вистачає. Недостатня кількість столів і стільців, які відповідають темі, не радує. Розпродажі Rainbow дають лише 5 за раз, і це завжди після завершення події. Я не розумію логіки робити це таким чином
🍦🍦🍦🍮🍮🍮🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍭 Смачна гра 🍟
Ми не задоволені змінами!!!! Багато з нас говорять про те, щоб відмовитися від цього. 6000+ страв на всіх 3 варіантах вантажівок?? Вам потрібно повернути це число до місця, де ми можемо приготувати все відразу. Я маю 239 рівень і нещодавно не купив плиту чи прилавок. Потрібно більше плит і прилавків. Але зовсім скоро моє кафе не варто буде прикрашати, якщо це все печі та прилавки. Чому ви не могли залишити це в спокої та додати речі, які допомагають нам грати? Багато витрачають на цю гру досить багато. Невже ви заробляєте достатньо?
А можливо грати БЕЗ інтернету?
Віра Маковійчук
Кльовий гра ресторан!!!
Люблю завдання ліги, складну гру, але дуже весело без реклами
Ця гра може бути дивовижною. Без примусової реклами, яка приголомшлива, весела діяльність, цікава концепція. Моя найбільша скарга полягає в тому, як важко отримати речі, необхідні для побудови та розширення. Заважає цій грі бути ідеальною.
Весела гра. Я створив величезне кафе, але довелося видалити його через проблеми з телефоном. Коли я перевстановив його, мені довелося починати все спочатку, тому це дійсно відстойно.