Post by pozalatati on Feb 24, 2022 15:07:33 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dunk Shot ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dunk Shot IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kupón ▞▞▞
▞▞▞ Dunk Shot 2022 version ▞▞▞
Toto je môj tretíkrát, čo som sa dostal na dunk shot, a kúpil som si 1 000 hviezdičiek, čo mi nedalo nákup, minul som 2 doláre za nič. #TÁTO HRA JE PODVOD! OPRAVTE HRU ALEBO CHYBU, PROSÍM, A PRESTAŇTE PODVODOVAŤ ĽUDÍ, LEN SI BERIETE VŠETKY NÁŠ PENIAZE!
Je to naozaj zlé a zaberá veľa miesta
nuda
Dunk Shot Spillehall yus
skvelá hra, ale reklám je príliš veľa
Táto hra je skvelá, môžete ju hrať offline, vždy ju hrám v aute vyskúšajte si hru, budete ju milovať, ak máte radi basketbal
Dunk Shot Arcade dbsj
Pekná hra mimochodom, ovládanie je také dobré😀
Zaplaťte 2,99 USD a prestaňte sa sťažovať na reklamy
Je to dobrá hra, ale zatvára sa
Toto je hra Time pass
منيحه ما بها شي🌿💔
Táto aplikácia je úžasná, má veľmi málo reklám, má mini udalosti, ktoré trvajú desať minút, je veľmi jednoduchá a môžete robiť najrôznejšie triky úžasná hra skúste to
Úžasné! Hromady skinov a tiež málo reklám.
Dobrá hra jednoducho začne nudiť
veľmi návyková a dobrá hrateľnosť, ale príliš veľa pridávania.
hra je taká nudná, dáva mi upozornenia každých 30 sekúnd a to je jednoducho zlé.
Páči sa mi to, je to zábavné a ľahké, pretože to pochopíte
Zobrazuje reklamy, aj keď nekliknem na sledovanie pridať najhoršiu hru a nudu😑
Táto hra je nádherná. Naozaj milujem túto hru
Slabá hra, skiny stoja príliš veľa a po 10 hrách to začne byť naozaj nudné
Tak zlá hra, že som nechcel dať 1 hviezdičku ani tejto hlúpej idiotskej hre a toto je najhoršia hra, akú som kedy hral
návykový. s minimálnym prerušením z reklám.
Myslím si, že hra je zábavná a zaujímavá, ale príliš veľa reklám
Pekná pohodová hra, ktorú by som hral vo voľnom čase
Dobrá náročná hra, ktorá zlepšuje vaše kognitívne schopnosti. Zábavné hrať. Rád by som videl menej pridaných položiek. Celkovo pekná aplikácia.
Takže sa chystáte prekonať svoj vlastný rekord. Potom zrazu, tesne predtým, ako vystrelíte... pri vrhnutí lopty do ďalšej siete... sa objaví reklama a ďalšia vec, ktorú ste vedeli... lopta vystrelila a minula alebo čo sa stane... hm
Veľmi zaujímavá aplikácia páči sa mi nová aktualizácia a funkcie, ktoré ste dali, vážim si vás a v budúcnosti príde nová nová aktualizácia, veľmi pekná aplikácia, sťahujem si teraz nedostávam toľko reklám a to je dobré, páči sa mi
Prial by som si, aby ste mohli umiestniť najvyššie skóre, perfektné strely a odrazy na vrchol
Super hra
Skvelá hra, ktorá sa mi páči, pretože reklamy nie sú také zlé. Celkovo je to úžasná a ľahko pochopiteľná hra. Len tak ďalej!!
Milujem to! Je to naozaj dobré, ale chcel by som mať taký spôsob, že ak získate dostatok hviezd, môžete si kúpiť alebo požiadať o kožu na basketbal.
Myslím, že táto aplikácia trávi čas hrou alebo touto hrou jej grhpics strednej úrovne a zaujímavou hrou
Mega hrozné veľa reklám
Zombie Tsunami Arcade tngk
Dunk Shot Arcade xhxy
Veľmi pekné
Dunk Shot Trò chơi điện tử nqvs
Je to veľmi dobrá hra. Pomohlo mi to, keď som sa cítil na hrane. Celkovo skvelé
je to zaujímavé, ale je tam veľa reklám
Nepáčili sa mi výzvy, nechcú, aby sme vyhrali ľahké výzvy, zpackaná hra v mojom živote 👊👊
Zábavné, ale chcel by som, aby to malo viac zaujímavých výziev🏀🏀🏀🏀🏀
Len toľko, aby som bol naštvaný. Nie je to šialené množstvo a je to skvelá hra, ale dosť na to, aby ich bolo príliš veľa
Je to úžasne vyzerajúca hra, budem ju hrať veľa, mali by ste ju ohodnotiť 5 hviezdičkami.